Туристическа раница Deuter ACT Lite 50+10

2
Добави коментар
ex3m.bg
ex3m.bg

Отличен баланс между тегло и качество! Deuter ACT Lite 50+10 предлага на туристите цели 60 литра обем за съхранение и носене на багаж и всичко това при тегло на раницата само 1580 гр. Това е туристическа раница както за кратки едно- и двудневни преходи, така и за по дълги приключения.

Създадена с концепцията, че е по-лесно да се носят тежки товари, когато туриста и неговата раница оформят едно цяло, Aircontact Lite системата на Deuter се основава на свиването и разширяването на хидро- и термофобната Aircontact пяна, за да осигури вентилация и удобство при използване на раницата. Каналът за въздух, минаващ по гръбнака, позволява на топлия въздух да излиза и студен въздух да влиза между гърба ви и задната част на раницата. Меките дишащи материи и вентилирани подложки на гърба, презрамките и кръстният колан допълнително спомагат да се чувствате добре без да загрявате прекалено вървейки по планинските пътеки.

Анатомично оформена система от Х-образна рамка предлага баланс между твърдост и гъвкавост, като ефективно разпределя товара. За подобряване на удобството, Vary-Quick системата на Deuter се настройва лесно за оптимален комфорт и разпределяне на товара по дължина на тялото, като размерите варират между 38 и 53 см. Страничните компресионни ленти позволяват да редуцирате или отпускате размера на раницата в широчина, колкото е необходимо. А по този начин подсигуряват товара, които носите и гарантират неговата стабилност.

ACT Lite 50+10 има стандартен капацитет от 50 литра. Този обем допълнително може да бъде увеличен до 60 литра. Разделителна преграда закрепена с цип между главното отделение и предното, позволява организирането и отделянето на мокри дрехи и оборудване от сухите. Ако пък носите по-големи вещи или пък просто имате нужда от достъп между двете отделения, може да махнете преградата и да използвате раницата с едно голямо такова. На капака пък има два джоба с цип, подходящи за лични документи и пари.

Други специални функции на раницата ACT Lite 50+10 включват приспособления за закачане на пикел или туристически щеки, халки за друго оборудване на капака, странични джобове и голям скрит преден джоб. Подплатен вътрешен джоб, отворът и щипката за маркуч пък правят раницата съвместима с хидратираща система.

Основни функции:

Система за гърба Aircontact Lite
Vary-Quick система за настройване дължината на гърба
Махаща се и лека алуминиева Х-образна рамка
Еластичен преден джоб
Многослоен кръстен колан с интуитивно настройване
Анатомични презрамки
Капак с два джоба
Разделящо се главно отделение
Предно отделение с директен достъп
Странични компресионни ленти
Възможност за закачане на пикел или туристически щеки
Разтегателни странични джобове

Добавете коментар