PVC дограма – цени за София. Алуминиева и пвц дограма, доставка и монтаж.

1
Добави коментар
TaLoV
TaLoV

* Топлинни характеристики.

Висококачествената алуминиева дограма е в състояние да отговори или надвиши стандартите за енергийна ефективност. Поставянето й може лесно да постигне подобряване на топлинните показатели на дома и да намали топлинните загуби през дограмата с до 60%, сравнено с еквивалентите дървена и ПВЦ.

Това означава, че през живота на една сграда, икономията на енергия ще надхвърли първоначалното подаване на енергия от над 100 пъти. При сгради с електрическо отопление или охлаждане на жилища в места с горещ климат, спестяването на енергия е кратно на близо 300 пъти.

* Дълготрайност и лесна поддръжка.

Устойчивостта на корозия на алуминия като материал осигурява на съвременната алуминиева дограма от Вайс Профил ниска поддръжка на рамката и устойчивост на атмосферни влияния при по-тежки атмосферни условия. За разлика от много други материали, тя няма да се надуе, пропука, разцепи или деформира с течение на времето, нито да мухляса или изгние. Всичко това гарантира удължен живот на продукта.

Алуминият може да бъде използван в готовото му състояние. За допълнителна защита или декоративна облицовка може да бъде анодизиран или боядисан.

* Достъпност.

Изработването на алуминиева дограма може да бъде значително по-скъпо от другите варианти, но поставянето й осигурява здрави, икономични прозорци и врати, които позволяват, с течение на времето, да се постигнат отлични резултати в спестяването на енергия.

* Гъвкавост в дизайна.

Присъщата здравина и гъвкавост за алуминия, позволява да бъде изработена алуминиева дограма по точни спецификации, което означава, че сте ограничени само от вашето въображение. С един безкраен набор от довършителна обработка, опции при избор на стъкло, тя предлага широка гама от възможности от икономични към най-сложни констукции, като същевременно с това осигурява отлична топлинна ефективност.

* Довършителна обработка.

Има голяма гама от възможности за довършване на избраната алуминиева дограма, което позволява напълно да съвпаднае с всеки интериор.

Прахово покритие осигурява атрактивен завършек и веднъж  покрита, тя не се нуждае от пребоядисване. Обхватът на цветове ви дава свободата да създадете вида, който искате с помощта на различни естествени цветове, да се слее с околната среда, както и селекция от уникални перлени и метални облицовки. Допълнителна обработка може да осигури отлична устойчивост на корозия и широка гама от цветови варианти. Това позволява широко да се използва както за интериора, така и за външни приложения.

* Възможност за рециклиране.

Алуминият като материал е с едно от най-високите нива на рециклиране и по тази причина е екологичен материал. Рециклирането на алуминиева дограма изисква около пет процента от първоначалната енергия, необходима, за да се произведе.

* Кратък период за изплащане.

Периодът за изплащане на висококачествена алуминиева дограма обикновено е много по-кратък, отколкото за други алтернативи, които предлагат само незначително подобрена производителност при значително по-висока цена.