Съновник. Тълкуване на сънища | Съновник

7
Добави коментар
go6o78
go6o78

Абажур

Абитуриент

ако ти си абитуриентът – скорошно препятствие, а друг като абитуриент – лоша новина за него.

Аборигени

ако танцуват, някой познат е в беда. Ако те гонят и хванат или само говорят с теб, пази се от приятели.

Аборт

ако си жена и видиш да се прави аборт на сън, трябва да оставиш работата с която си се захванала. Ако си мъж и помагаш насън в извършване на аборт, значи те критикуват или ще те понижат в работата.

Автобус

ако само го видиш – скорошно препятствие, ако се возиш в него – забавяне на професионалното издигане.

Автомобил

ако се возиш в него – успех, ако само го видиш – новини, ако сънуваш катастрофирал автомобил – отложи плановете си за деня, а ако в съня си купуваш автомобил – предстои ти важно събитие.

Автор

ако сънуваш, че си автор на книга ще трябва да пазиш работата си и да се отчиташ пред началници на работата.

Агне

невиновен ще страдаш, нямай вяра на интимен приятел, а ядеш ли агне насън – ще станеш свидетел на семейна сцена.

Агония

ако агонизираш насън, чака те здраве наяве. Ако друг агонизира, ако ти е враг – ще се помирите, а ако е приятел – ще ти донесе радост.

Агресия

Ако сънувате, че проявявате агресия в съня си, означава че имате потиснати сексуални нужди. Също така, може да означава конфликти в реалния живот.

Агънце

имаш почтена жена или съпруг.

Ад

предстои опасност, видиш ли насън ада /чистилището/ смятай, че Бог ти дава сигнал да размислиш за начина си на живот и те приканва към покаяние. Трябва да се молиш за неговата милост. Видиш ли ада и дяволите в него – за здравите означава болест и мъка, а за болните – опасност от нещо.

Адам и Ева

Ако видите Адам и Ева в съня си, означава че нещо ще се случи в живота ви, което ще ви накара да загубите надежди и шансове за успех.

Адвокат

ако говориш в съня си с него – ще имаш малки неприятности, ако само го видиш – ще те поканят в сдружение, ако чуваш гласа му насън – ще те сполетят грижи, ако сънуваш, че си адвокат – чака те бърз и близък успех.

Адрес

пишеш ли насън адрес – чакай новина в най-скоро време,виждаш ли насън адрес – ще ти дойдат гости, четеш ли адреси – не започвай нова работа, ако даваш на някого своя адрес – новина за самия теб.

Азбука

ако четеш азбуката насън – благополучие.

Айсберг

ако видиш насън айсберг, ще се възползват от теб

Акация

ако сънуваш акация – хората ти завиждат. Разхождаш ли се покрай цъфнали акации, ще бъдеш в безизходица. Ако сънуваш, че ти подават акация, цъфнало клонче от акация тогава се пази и не приемай оферти или покани.

Аквариум

ако аквариума които сънуваш е пълен с риби, то тогава очаквай радост, щастие и богатство, но пък ако е празен или счупен – тогава очаквай проблеми и нещастие в любовта. Ще се притесняваш за своите близки. Ако сънуваш, че купуваш аквариум, то тогава ще започнеш работа, ако нямаш такава или може да смениш сегашната си работа.

Акордеон

ще се сдобриш с стар приятел. Свириш ли на акордеон, ще се запознаеш с човек (мъж или жена), с които ще имате дълга дружба. Ако акордеона които сънуваш е счупен ще имаш любовни терзания. Слушаш ли как някой свири на акордеон, ще отпаднат тревогите, които те тормозят толкова дълго време.