Новини и Статии » Фитнес » Здраве » Диети » Дрю Манинг фитнес треньор качи 31 кг, за да разбере клиентите си

33
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

Дрю Манинг от щата Юта, Америка. Той е на 30 години и работи като личен фитнес треньор. Дрю е имал перфектно развито тяло и мускулатура. Висок 1.87 и тежал 87.5 килограма.
И така Дрю, който имал перфектното тяло, тегло и идеално оформена коремна преса, решил да напълнее, за да си направи експеримент, надявайки се, че тези крайни мерки ще му помогнат да изпита предизвикателството от отслабването, пред което се изправят клиентите му.
„Постоянно чувах хората да казват, че не знам какво е да бъдеш дебел. Не знаех какво е да си непрестанно гладен“, обяснява мъжът. „Осъзнах, че наистина не знам за какво става дума и трябва да премина през това, за да вдъхновя останалите.“
Дрю Манинг – личен треньор по фитнес в Щатите, никога не е имал проблеми с излишно тегло. През целия си живот той е бил в прекрасна физическа форма, понеже от ранно детство е започнал да се занимава със спорт, а на около 30 се превърнал в истински фитнес-маниак. Затова, когато един от неговите по-тлъстички клиенти му казал, че той не може да си представи колко е неприятно да си дебеланко, който не може да издържат дори един ден без сладко и тестяно, Манинг разбрал, че трябва да изпита това на собственият си гръб.
Треньорът си разработил 12-месечна програма от две части. За първите 6 месеца той трябвало да качи килограми а през вторите да отслабне до връщане в предишната форма.
ЕТО КАК ИЗГЛЕЖДА ТРАНСФОРМАЦИЯТА:
Манинг качил 31 килограма, след като се отказал от всякакви упражнения и започнал „типичната американска диета“ – чипс, сода, пица и други богати на калории храни.В началото му било забавно и приятно да яде, каквото си поиска, но последиците върху тялото му ставали все по-сериозни и той вече не се чувствал особено добре.

Треньорът се надява да си върне старата форма, след като се върне към обичайната си диета и към упражненията. Въпреки това той се страхува, че свалянето на излишните килограми може да му отнеме повече време от очакваното. Все пак Манинг е решен да подкрепи клиентите си и ще направи всичко по силите си, за да им покаже, че отслабването е възможно.