Специализираният форум Cross Tour 2013 ще се проведе на 25 април в РусеСпециализираният форум Cross Tour 2013 ще се проведе...

Специализираният форум Cross Tour 2013 ще се проведе на 25 април в РусеСпециализираният форум Cross Tour 2013 ще се проведе...

Enterprise Europe Network към Бизнес Центъра за подпомагане на малки и средни предприятия – Русе организира бизнес срещи CrossTour 2013, между фирми от туристическия и креативния сектор, които ще се проведат на 25.04.2013 в град Русе.

Брокерското събитие ще даде възможност на професионалисти от туристическата и креативната индустрия да се срещнат лице в лице с потенциални партньори, да създадат нови бизнес контакти, ще стимулира търговското и техническо сътрудничество между фирмите в сферата на туризма, маркетинга на нови продукти и разработване на съвместни такива за подобряване конкурентоспособността и иновациите в сферата на туризма.

Въпреки че CrossTour 2013 поставя акцент върху промотирането на Дунавския регион и разработването на съвместни туристически продукти за тази не толкова известна дестинация, събитието е отворено за всички заинтересовани страни от туристическата и креативната индустрия.

Участие ще вземат хотели, къщи за гости, други места за...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност