Photoshop CS7: първи поглед към функцията за премахване на размазването на снимките

1
Добави коментар
maznio007
maznio007

Photoshop CS7: първи поглед към функцията за премахване на размазването на снимките

Неделя, 21 Април 2013 ( прочетена 1640 пъти)

Новата версия на програмата ще има възможност за автоматично премахване на размазването от изображенията.

На конференцията MAX през октомври 2011 Adobe показаха видео на интересна функция: премахване на ефекта на размазване от снимка. Демонстрацията беше впечатляваща и привлече много внимание. В крайна сметка се оказа, че разработката е в твърде ранен етап, за да я видим във Photoshop CS6.

Миналата седмица, обаче, Adobe ни дадоха възможност да хвърлим поглед в следващата версия на Photoshop, която очакваме да видим на шести май. Тя включва въпросната функция, при това, вградена в приложението, а не е плъгин, както беше при демонстрацията през 2011. Официалното заглавие на нововъведението е Camera Shake Reduction и то ще премахва автоматично размазването на снимките.

Старшият продуктов мениджър на Photoshop Zorana Gee обясни: „Днес ще ви дам възможност да хвърлите поглед в нова функция, която разработихме за фотографите. Camera Shake Reduction е инструмент, който позволява на потребителите да премахнат размазването от изображение, което в противен случай би било неизползваемо. Той работи много добре за снимки, заснети при лоши светлинни условия или с ниска скорост на затвора.“

Можете да видите видеодемонстрация тук:

Източник: tv.adobe.com Текста написа: Мартин Новев

  отпечатай