Тотнъм се сдоби с прелестна фенка (видео + галерия)

3
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Актрисата Джули Бенз „се запали“ по английския клуб Тотнъм. 40-годишната американка за първи в живота си изгледа мач от Премиър Лийг на живо. Тя бе на стадион „Уайт Харт Лейн“ и донесе късмет на Тотнъм в лондонското дерби с Арсенал на 3-и март, което „шпорите“ спечелиха с 2:1. След края на мача Джули Бенз сподели, че изживяването е било много вълнуващо за нея. Тя разкри, че е решила да дойде до Англия и да гледа мача, тъй като съпругът й Рич Ороско е луд фен на Тотнъм и тя е била любопитна да се увери сама, че да видиш на живо в действие Гарет Бейл и компания наистина е толкова забавно.

„Много често моят съпруг става в 4,00 часа сутринта, за да гледа мач на Тотнъм“, разказа пред Spurs TV Online Джули Бенз и добави с усмивка, че с мъжа й се прибират вкъщи рано в събота, за да може той да се наспи, да се събуди рано и да отиде в кръчма, където да гледа мач на „шпорите“ от Лондон.

„Много съм щастлива, че успях да преживея това и да разбера какво кара мъжа ми да полудява и да се събужда в 4,00 часа сутринта. Най-после се срещнах с тази „друга жена“ в живота на мъжа ми. И я обичам“, възкликна в края на интервюто актрисата.

ФОТОГАЛЕРИЯ НА ИЗКУСИТЕЛНАТА ДЖУЛИ БЕНЗ ВИЖТЕ ТУК!

ФОТОГАЛЕРИЯ НА ИЗКУСИТЕЛНАТА ДЖУЛИ БЕНЗ ВИЖТЕ ТУК!