Кейт Бекинсейл идва в България?

2
Добави коментар
mignews
mignews

Кейт Бекинсейл може да дойде в България. Звездата от „Пърл Харбър“ в момента води преговори за главната роля в психотрилъра „Елиза Грейвс“, който ще се снима в България в края на юни, съобщава The Hollywood Reporter. Филмът е базиран на един от ранните разкази на американския писател Едгар Алън По “The System of Doctor Tarr and Professor Fether”. Режисьор на лентата е Брад Андерсън разписал кинотворби като „Машинистът“ и „Джак“ с Джон Кюсак.

Красивата англичанка се кандидатира именно за главната роля, на Елиза Грейвс. Тя е студентка по медицина от Харвард и започва да работи в лудница, превзета от болните, дегизирани като лекари. Продуценти на филма са Мел Гибсън, Брус Дейви, Криста Кембъл.

В края на миналата година гледахме Кейт като вампирката Селина в поредицата “Подземен свят“, а една от последните й роли е в римейка на “Зов за завръщане“. Тази година Бекинсейл ще изненада феновете си в нова лента – „The Trails of Cate McCall“, която ще излезе по кината през лятото. Бекинсейл е омъжена от 9 години за режисьора Лен Уайзман и имат една дъщеря.