Бизнесът на Бъдещето- Печелене на пари от Интернет

7
Добави коментар

Струва ви се доста не сигурно да печелите пари от интернет нали ? Вече всичко това е доста гарантирано и сигурно. Системата се казва BUX.to и е много добре изградена.Регистрирах се без да се замисля,след като проучи,че доста народ вече са взимали парите си,които са изработили за по 10-15 минути на ден.За 3 дена спечелих 2-3 долара. Система показва по 15-20 реклами на ден, за всяка реклама,която прегледате получавате по 0,01$. Само от вашите си кликания на седмица може да изкарате по няколко долара без да влагате никакви усилия 🙂 ,а ако поканите поне 1 ваш приятел доходите ви се увеличават двойно,при втори тройно и т.н. С всяко тяхно преглеждане на реклами вие получавате дадени реферални цени. Минималната стойност,която може да изтеглите е 10 Долара.Превеждането на пари става чрез системата наречена AlertPay . За да започнете да добавяте допълнителни доходи към месечният си бюджет имате възможност да се регистрирате сега.

След като попълните успешно регистрационната форма и започнете да трупате долари,системата ще започне да ви служи,като допълнителен месечен доход. 🙂 Със схемата,която ще ви покажа в края на статията ще можете дори да изкарвате приблизително 4000$ на месец..Звучи ви невъзможно,но с BUX.to това е постижимо. Има доста такива хора в България,защо и вие да не бъдете един от тях ?

Детайлно обяснение как да работите със системата:

За да могат всички да се възползват ще ви обясня на кратко как се работи със тази система.След като отворите формата за регистрация от този линк – BUX.to Там където пише „Username“ напишете потребителското си име,което ще ползвате… Например: „ivan“ На Password и Confirm Password напишете паролата си.Email Address и Confirm Email Address напишете е-мейл адреса си.На E-mail Address For Payments напишете пак същият е-мейл(Когато съберете достатъчно пари ще си направите регистрация в Alertpay и ще го подмените.)и т.н.

След като приключите с регистрацията влизате в “Surf Ads” и започвате да кликате на всички реклами,които са там,като на всяка реклама трябва да стоите по 30 секунди. След това от “My Stats” проверявате колко долара сте натрупали.

Лесно нали ?

Има доста друди подобни сайтове,но този е тестван и доказан.

Приятно печатане на долари ви желая. 🙂