Модерен дом в лимонени нюанси » eMODNO у дома

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Слънчевите багри правят атмосферата у дома много по-уютна и приветлива, действат тонизиращо и ободряващо, стимулирайки сетивата. Затова днес решихме да ви дадем идеи за обзавеждане и декорация, подчинени на най-жизнерадостния цвят – жълтото.

Лимоненият нюанс бе определен от института Pantone сред най-актуалните за сезона, заедно с изумруденото зелено, за което вече писахме. В различни свои разновидности слънчевият цял завладя както подиумите, така и модата при интериорния дизайн.

Оттенъците на жълтия цвят са изключително подходящи са всяка една стая на жилището ви – дневната, хола, спалнята, детската. Една или две стени, окъпани в този нюанс, звучат страхотно както в модерния стил обзавеждане, така и в домове с винтидж настроение.

Може да изберете мебели в лимонено жълто, комбинирани с други елементи за декорация, за да кореспондират помежду си. Кувертюра за спалнята или възглавници са добро решение, ако искате бързо да внесете слънчев акцент в обзавеждането. Лимонени рамки за картини или огледала, килими, пердета, вази и лампиони лесно ще постигнат свежа атмосфера в стаите.

Селектирахме за вас няколко ефектни продукта, с които може да внесете свеж акцент у дома. Артикулите са от онлайн магазините laredoute.co.uk и yoox.com.

Автор: Делица Цонева