Кийра Найтли влиза в ролята на Коко Шанел » Кой кой е?

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Кийра Найтли ще бъде звездата в нов филм на Карл Лагерфелд за Коко Шанел. Британската актриса е сред знаменитостите, които ще участват в късометражната лента за модната дизайнерка. Кийра ще си партнира със Стела Тенант, Талула Харлеч, Клотилд Есме и Брад Крьониг. Промоционалният филм ще бъде показан за първи път, през май в Сингапур, на ревюто с круизната колекция на Шанел.

Филмът ще бъде заснет в чест на 100-годишнината на френската модна къща Шанел и ще бъде режисиран от Карл Лагерфелд, настоящият творчески директор на модната марка, съобщава британският в. „Индипендънт“, цитиран от БГНЕС.

Лагерфелд и Найтли изпитват взаимно уважение един към друг и дизайнерът често посочва актрисата като своя муза. Действието в лентата ще се развива във френския крайбрежен град Довил, където отваря врати първият бутик на Шанел през 1913 г. с финансовата помощ на капитан Артур Едуар Капел.

Снимачният екип получил поръчка да създаде „ретро снимачни площадки“, които да пресътворяват тогавашната епоха. 27-годишната актриса вече е любимка на Шанел. Тя стана лице на рекламната кампания на парфюма Coco Mademoiselle, макар че рекламата беше забранена, защото била прекалено съблазнителна.