Кийра Найтли ще участва във филм за Коко Шанел видяна 2273 коментари 0

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Кийра Найтли ще участва във филм на Карл Лагерфелд за Коко Шанел, разкриха от БГНЕС.

Актриса е сред звездите, които ще участват в късометражната лента за модната дизайнерка. Филмът ще бъде заснет в чест на 100-годишнината на френската модна къща Шанел и ще бъде режисиран от Карл Лагерфелд, настоящият творчески директор на модната марка, съобщава британският в. „Индипендънт“.

Изборът на Найтли не е случаен, тъй като Лагерфелд и британската актриса изпитват взаимно уважение един към друг и дизайнерът често посочва актрисата като своя муза.

Действието в лентата ще се развива във френския крайбрежен град Довил, където отваря врати първият бутик на Шанел през 1913 г. с финансовата помощ на капитан Артур Едуар Капел. Снимачният екип получил поръчка да създаде „ретро снимачни площадки“, които да пресътворяват тогавашната епоха.

Коко Шанел

27-годишната актриса вече е любимка на Шанел. Тя стана лице на рекламната кампания на парфюма Coco Mademoiselle, макар че рекламата беше забранена, защото била прекалено съблазнителна.

Тя ще си партнира със Стела Тенант, Талула Харлеч, Клотилд Есме и Брад Крьониг в промоционалния филм. Той ще бъде показан за първи път на ревюто на Шанел „Круиз шоу“ в Сингапур.