Супер гореща комбинация: Бионсе и H&M! » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

От шведската марка H&M определено знаят как да привличат знаменитости и модни диктатори за съвместна работа. Последната гореща новина е, че Бионсе ще бъде лице на марката за летния сезон.

Тази информация изтече преди време в мрежата, но чак сега бе официално потвърдена като достоверна. През януари една от танцьорките в екипа на Бионсе – Кимбърли Гипсън сподели снимка на певицата по бански в страницата си в „Twitter“ заедно с коментар: „Първи ден от изпитанията на Бахамите. H&M, готови сме!“

На първата официална снимка от фотосесията, заснета на Бахамите, Бионсе лежи на шезлонг със стилен плажен аутфит и орхидеи в косата. Пищната красавица застана през обектива на фотографското дуо Inez van Lamsweerde и Vinoodh Matadin.

Ние много се радваме за тази колаборация, защото очакваме страхотна кампания, нажежена с енергията на певицата и ефектните предложения на известния бранд. Концепцията на фотосесията представя различните емоции при жените, повлияни от елементите – огън, вода, земя и вятър.

„Винаги съм харесвала начина, по който H&M се фокусира върху забавната и достъпна мода. Ще видите една красива фотосесия на тропически остров. По време на снимките имах усещане, че снимам видеоклип, а не реклама“, сподели изпълнителката.

Линията, която представя звездата, ще бъде насочена към летния сезон. Банските костюми и плажни облекла на H&M ще бъдат налични по магазините на веригата през месец май.

Автор: Делица Цонева