Интро: Разнообразие на атрактивни цени във FashionUp » shop Гид

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

По традиция днес ви представяме официално още един от онлайн магазините, с които www.emodno.com си партнира, за да ви помогнем да пазарувате бързо и лесно чрез интернет, с цел да бъдете винаги модерни и красиви.

FashionUp.bg е платформа за продажби регистрирана в Букурещ, Румъния, но има официален сайт на български език, което ще ви улесни при покупки и запознаване с условията на сайта.

Във FashionUp.bg ще се почувствате като във виртуален мол, който съдържа множество разнообразни стоки на атрактивни марки. Платформата за пазаруване постоянно изкушава ценителите и със страхотни разпродажби на голяма част от асортимента си.

Богатството от продукти за цялото семейството ще задоволи вкуса на всеки шопинг маниак. Интернет сайтът предлага избор от мъжки, дамски и детски колекции с облекла и аксесоари за различни поводи, а също така продукти за красота, пафрюми и страхотни предложения за обзавеждане на дома.

Срокът за доставка на стоките е в диапазона: от 24 часа до 10 работни дни. За да разберете за колко време ще пристигне една стока при вас проверете срока на доставка в страницата на съответната стока. При поръчка над 70 лв, доставката е безплатна. Още подробности за доставката на вашите покупки вижте ТУК.

Редактор: Делица Цонева

Вижте още:

Интро: модерна визия с 3 Suisses

Интро: Schuh.com – обувки за всеки вкус

Интро: Boohoo.com

Интро: YOOX Group

Време е за зимни разпродажби!