Чакат ли дете Николета и Валери – ВИЖТЕ ОТГОВОРЪТ НА ЛОЗАНОВА!

1
Добави коментар
mg9999
mg9999

Чакат ли дете Николета и Валери – ВИЖТЕ ОТГОВОРЪТ НА ЛОЗАНОВА!

Красавицата прави страхотен подарък на абитуриентка!

Половинката на Валери Божинов – Николета Лозанова, най-после говори на тема бременност. За огромно съжаление тя не даде конкретно „да“ или „не“ на въпроса дали чакат бебе с национала на България, а че не знаела и допълни „Питайте Валери“.

Ако съдим обаче по медиините изяви на една от най-популярните българки, то почти сигурно второ бебе не се чака, тъй като надали ще си позволи в подобно състояние да се изявява по телевизията.

Николета Лозанова и Валери Божинов май не чакат дете, ако съдим по действията на красавицата

Пред „Седмичен труд“ Лозанова показа част от своя гардероб в софийското им жилище с Валери. Тя има минирокля с шарка на леопард – нещо, което не се виждаше често това лято. Тя признава, че въпросният тоалет е много скъп, но най-важна била каузата. А тя е подарък на абитуриентка, която не можела да си позволи рокля.

Към облеклото Николета ще подари прическа и грим на момичето. А пълният сюрприз ще дойде от факта, че лично г-жа Божинова – Лозанова ще шофира колата, с която мацката ще отиде на бала си. Все още обаче не се знае как ще бъде избрана щастливката, която ще облече роклята на една от най-красивите жени в България.

 

Мони Георгиев

 

Засада.бг препоръчва и: