ЕВРОЗООВЕТ – – Храни за домашни любимци – Зоохрани и аксесоари за кучета котки птички рибки влечуги – Зоосвят – Каталог…

1
Добави коментар

ЕвроЗооВет

Еврозоовет ООД предлага пълна гама стоки и услуги за домашни любимци. За тези няколко години от създаването си през 2009 г., Еврозоовет непрестанно се развива и разширява своята дейност, за да бъде в услуга на своите Клиенти и техните домашни любимци, чието здраве, хранене, профилактика и красота са наша грижа. Екип от висококвалифицирани ветеринарни лекари, продавач-консултанти и груумър отговарят за доброто обслужване.

Еврозоовет разполага с отлично заредени зоомагазини, ветеринарна амбулатория и лаборатория за изследване на домашни любимци, хотел за кучета и котки и ветеринарна клиника. Има удобен подход към амбулаторна част на зооветеринарен център Еврозоовет 1 в Пловдив, на бул. Освобождение 93, до Булсатком. В жк Тракия се намират още зоомагазини Провет и Изабел, на център в Капана е зоомагазин Любов. През 2010 г. отвориха врати нови зоомагазини и ветеринарни клиники и амбулатории в Асеновград и Смолян. През април 2013 година, един от най-старите зоомагазини в Пловдив – зоомагазин Скалар също се присъедини към веригата и вече е Еврозоовет Скалар. Освен него, открихме и зоомагазин Маруся в Кършияка на ул. Победа 17, изключително комуникативно място в квартал с много любители на домашните любимци!

Подбран екип от професионални продавач-консултанти в зоомагазините Еврозоовет ще Ви насочва при избора на зоо храни, лакомства, аксесоари, добавки, играчки и други продукти за кучета, котки, рибки, гризачи, птици, влечуги, включително козметични продукти, ще Ви съветват и ориентират и относно хранене и грижа за тях.

Зоомагазини Еврозоовет предлагат разнообразни стоки за домашния любимец

храна за дом. любимци – зоо храни висок, среден и икономичен клас
добавки за домашни любимци
лакомства за кучета и котки
аксесоари за домашни любимци – нашийници, поводи, играчки, четки, гребени, транспортни чанти и легла и др.
козметика за домашни любимци – шампоани, балсами, пудри

Ветеринарна амбулатория Еврозоовет

Кожни прегледи, преглед на уши и други
Ваксинации
Обезпаразитяване
Консултации по хранене и отглеждане
Паразитологични и микробиологични изследвания
Клинични прегледи и ваксинации

Грууминг студио Еврозоовет

Сресване и прически за кучета и котки
Подстригване на домашни любимци
Къпане на кучета и котки

Зоомагазин Изабел

Зоомагазин Изабел се намира на пазара в жк Тракия. В него ще намерите богат асортимент гранулирани храни, консервирани храни за кучета и котки, различни смески и готови разфасовки за папагали, канарчета, зайци, морски свинчета, хамстери, чинчили, домашни порчета и дукоративни рибки.

Зоомагазин Провет

В Зоомагазин Провет се предлага само най-доброто от храните и аксесоарите за домашни любимци в икономичния, средния и висок клас, което се предлага на българския пазар. Консулатантите ще Ви предложат адекватни съвети по храненето и отглеждането на Вашия домашен любимец. При необходимост ветеринарните лекари от клиниката ще назначат в помощ на провежданото лечение специализирана диетична храна, която може да откриете тук.

Зоомагазин Любов

Зоомагазин Любов се намира в Пловдив и по-точно в Капана, при ул. Княз Богориди. Разполага с широка гама стоки за домашните любимци, включително продукти за кучета, котки, морски свинчета, хамстери, костенурки, папагали, канарчета и др. Предлага клетки, къщички, терариуми, аквариуми, зоо храни, аксесоари за домашни любимци, витамини, козметика, противопаразитни средства и други стоки за домашни любимци.

Зоомагазин Еврозоовет Скалар

Един от най-старите зоомагазини в Пловдив – Зоомагазин Скалар премина към Еврозоовет в началото на 2013 г. Така ще се улеснят клиентите, живеещи в центъра на града, защото ще имат на близо добре зареден със зоо продукти зоомагазин. Еврозоовет Скалар ще задоволи потенциалните потребности на Вашите домашни любимци.

В Скалар се предлага разнообразна гама от храни и аксесоари, съпроводена с професионални съвети, информация и препоръки за начините на хранене, отглеждане и грижи за домашните любимци. Разполага и с ветеринарна амбулатория.

Зоомагазин Еврозоовет Маруся – Кършияка

Зоомагазин Маруся в кв. Кършияка се намира на ул. Победа 17, до чейнджбюрото. Основната причина, поради която решихме да направим зоомагазин точно тук е, че липсваше наоколо добре зареден магазин със стоки за домашни любимци, а нашата цел е да Ви улесним.

Работи без почивен ден!

Зоомагазин Еврозоовет Асеновград

Посещението в зоомагазина в Асеновград Ви гарантира покупката на качествени храни, аксесоари, козметика и добавки за Вашия домашен любимец. Ще Ви посрещнат с компетентно мнение, добър съвет и широка усмивка!

 

Последвайте ни в:

Заповядайте в Еврозоовет! Ние работим в услуга на Вас!