ТОП 10 MMORPG за март според MMO Reviews ~ MMORPG news

5
Добави коментар

MMO Reviews пусна нова класация за месец март, като след тази за 10-те най-добри шутъра MMOFPS, сега класират 10-те най-яки MMORPG за този месец.
10. На 10-то място е World of Tanks, в която играят над 50 милиона играчи, а компанията-създател Wargaming се готви да чества своята 15-годишнина.

9. Деветото място е отредено за сравнително непознатата за българския играч RaiderZ, в която воювате срещу огромни и мощни зверове, като се мъчите да спасите света от унищожение.

8. Шутърът Hawken е на осмо място. В класацията за шутъри на MMO Reviews той заемаше 4-тото място.

7. Непретенциозната Grando Espada заема седмото място. Това, което я прави необикновена, е нейната MMC (Multi Character Control) система, позволяваща на играча да ръководи трима героя едновременно.

6. Авиосимулаторът WarThunder е на шестата позиция, макар че заслужва и по-добро класиране. Играта обаче все още набира скорост, така че скоро може да излезе на по-високо място в ТОП 10.

5. TERA. Откак стана безплатна, TERA се напълни с играчи. Това че е non target също и помага за набирането на популярност.

4. Warframe – явно една дългоочаквана и интересна игра, която яко върви напред и нагоре, както може да се съди и по класацията.

3. Шутърът PlanetSide2 настина „избива рибата“ и скоро може и да забравим за Counter Strike, което лично мен ме съмнява, защото българските играчи са доста консервативни и държат на „Кънтъра“.

2. Междузвездните войни също минаха на free -to-play, което им даде преднина. Любимата кино сага се налага и като любима игрова сага.

1. Сексът продавал. Максимата важи и тук. Scarlet Blade заема първото място вероятно заради статута си на (18+). Да гледаш как голи мадами размахват мечове е малко странно, но…
Ако вие сте на друго мнение гласувайте на нашата анкета вдясно. Да си направим наш ТОП 10.