Румънеца и Енчев с парче за уволнен учител / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес-…

1
Добави коментар

Първият у нас видеоклип на Харлем шейк е в подкрепа на уволнения пловдивски учител Христо Данев, обявиха Румънеца и Енчев. Във видеото е монтирано и част от скандалното клипче.

„По всички краища на земята се интерпретират и снимат селф мейд видеа на Харлем шейкове”, разказва Румънеца. „Страшно му се изкефихме и решихме, че това може да е част от наш проект.”

Така се ражда идеята за „Да Клуб”, като първоначално двамата мислят да направят селф мейд Харлем шейк – за чисто забавление, което просто да се качи в нета. После обаче Румънеца и Енчев решават, че ще снимат и видеоклип.

Докато тече монтажът, гръмва скандалът с уволнения пловдивски учител Христо Данев. Организираното от него „шейкване” на ученици според училищните власти било недопустимо и уронващо престижа и на учители, и на школото. „Взехме този случай присърце”, категоричен е Енчев. Според него няма нищо лошо през свободното си време ученици да се забавляват по този начин. Двамата музиканти дори застанаха плътно зад Христо Данев и призоваха от национален ефир даскалът да бъде върнат на работа.