Поч*на звезда от филма „Хари Потър“

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Поч*на звезда от филма „Хари Потър“

Британският актьор ще остане запомнен с ролята си във филма по едноименния бестселър „Хари Потър“

Британският актьор Ричард Грифитс ще остане запомнен от безброй деца по целия свят като злия чичо на Хари Потър. Грифитс се превъплъти във Върнън Дърсли, който отглежда, но изобщо не обича племенника си Хари Потър. Лошият чичо Върнън Дърсли истински тормози малкия Хари и с всички сили и средства се опитва да му попречи да стане истински магьосник. Образът, който Ричард Грифитс изпълнява се превръща в емблематичен за децата от няколко поколения.

Ричард Грифитс ще остане запомнен с ролята си на Върнън Дърсли

65-годишният актьор поч*на неочаквано след като претърпя операция на сърцето в университетската болница на Ковънтри и Уоруикшир. Подробности околоусложненията, които са настъпили след сърдечната операция и са станали причина за см*ртта на актьора, все още не са оповестени.

Даниъл Радклиф и Ричард Грифитс

Ричард Грифитс, който има много роли в театъра зад гърба си, винаги е подкрепял по-младите актьори. Ето защо и Даниъл Радклиф, който играе самия Хари Потър, особено много тъжи за покойния Грифитс. „Той бе до мен в най-важните моменти от кариерата ми“ споделя Дамиъл Радклиф. Той си спомня, че Ричард Грифитс е бил пълната противоположност на героя си Върнън Дърсли. В истинския живот Грифитс е бил винаги весел, усмихнат и много топъл човек.

Антоанет Иванова

http://www.youtube.com/watch?v=cYBWzLyiQ20

Клюки.вс препоръчва и: