Кои зодии изневеряват най-често :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

2
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: curious.actualno.com

 Сезонът, в който е роден човек, влияе на жизнения му път, твърдят унгарски специалисти. Според тях сезоните оказват влияние върху невротрансмитерите, които контролират нашето ежедневие – серотонин (хормона на щастието) и допамин (хормона на радостта). Ето какво показват резултатите от техните проучвания, пише ПИК

 

Родените през пролетта са изключително позитивни. Рядко изпадат в депресии и са много общителни и екстровертни личности. Често притежават артистичен талант и са работохолици. Възприемат живота от положителната му страна и я търсят във всяка ситуация.

 

Хората, родени през лятото, са темпераментни и чувствителни. Сменят настроението си само за няколко секунди и са склонни да изпадат в състояние на тревожност. Когато обичат някого, се раздават изцяло. Имат висок интелект, могат да бъдат конфликтни.

 

Есенните зодии рядко се поддават на депресивни състояния. Това са творчески личности, които обикновено са доста активни физически.

 

Най-търпеливите хора са родени през зимата. Трудно е да бъдат раздразнени. Ръководят се по-често от разума, отколкото от чувствата. Случва се да изневеряват на половинките си. Не се спират, докато не постигнат желаната цел.