Ето’о с емоционално обръщение към феновете на Анжи (видео)

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Капитанът на Анжи Самуел Ето’о призова феновете да не спират да подкрепят отбора независимо от лошите резултати в последните седмици. Тимът от Махачкала е в слаба форма и не познава вкуса на победата след подновяването на руското първенство, но Ето’о е сигурен, че кризата бързо ще бъде преодоляна и Анжи ще радва запалянковците в Махачкала.

„Искам да се обърне към всички, които са част от семейството на Анжи. До неотдавна печелехме почти всички мачове и всички ни обичаха. Сега също играем добре и създаваме много положения, но ни липсва късмет. Който е играл футбол, знае за какво става въпрос. Обръщам се към хората, които обичат Анжи. Точно сега имаме нужда от вас. Искаме да знаем, че се вълнувате и страдате заедно с нас. Можем отново да се изкачим в класирането, но не и без подкрепата ви“, изтъкна камерунският нападател.

„В отбора имаме доста млади момчета и не знам как да им помогна при положение, че върху тях и целия отбор се струпа толкова голямо напрежение. Моля ви: подкрепете ни! Подкрепете тези момчета, както винаги сте го правили. Само така можем да се върнем към победите и да изпълним основните си цели. Благодаря ви“, завърши емоционалното си обръщение звездата на Анжи.