slava.bg – Новини – Двама австралийски играчи глобени заради клипче в интернет

7
Добави коментар
anq
anq

Двама австралийски футболисти бяха глобени от своя клуб за аматьорски клипче, качено в YouTube, в което имитират секс между петел и изкормено пиле, съобщи БГНЕС.

Играчите на Норт Мелбърн Адам Симпсън и Даниел Прат бяха глобени с по 3 500 американски долара, след като признаха, че са взели участие в обидния клип, качен в световната интернет мрежа и направен по време на предсезонен лагер на техния отбор през декември миналата година. Австралийският клуб обяви, че ще дари сумата от глобите на фондация, която се бори с домашното насилие и сексуалното насилие. Клубът заяви в изявление: „Докато стана ясно, че замесените в този инцидент осъзнават своите отговорности, нашият клуб реши, че е най-правилно двамата да бъдат глобени. Клубът съжалява от все сърце за това видео и се извинява за ужасното му съдържание“.

Четириминутното видео показва как двамата играчи, които не се виждат, а са зад камерата, действат от името на петел под звуците на песента на Ludacris – „Move Bitch“. Петелът първо пие заедно с изкорменото пиле, след това прави секс с него в тоалетната на заведение, а накрая на клипа пилето е размазано от преминаващ автомобил.