Радио Витоша онлайн – слушай на живо

2
Добави коментар
webfiremax
webfiremax

23 Flares

Facebook

9

Google+

8

Twitter

6

LinkedIn

0

Pin It Share

0

23 Flares

×

Радио Витоша започва своето излъчване още през далечната 1991 година в София. От тогава до сега радиото преминава през бурно развитие, като става едно от най-слушаните български радио станции. Стила на медията е CHR, което означава че се пускат само най-готиното от популярната музика, придружена с музикални класации и интересни предавания.

Радио Витоша – Повече хитове !

Радио Витоша има слушатели предимно на възраст около 35 години. Слуша се много по заведения, в автомобили, в офиси и т.н.    Освен Витоша слушателите се настройват и на честотите на радио Фреш с което си приличат. Доказано е като един от лидерите в бранша като е част от семейството на BSS media group в което влизат още много радиа.

Предаванията на радио Витоша

играят важна роля в цялостният профил на медията, като изграждат неговият облик а те са Hollywood Reporter, Office Break, Total Hit Request, Weekend Request, Витоша топ 40, Катя@Витоша, Най-доброто от „Тройка на разсъмване“, Новини, Повече нощни хитове, Повече хитове и Тройка на разсъмване.

Ако имате желание да се свържете с радио станция Витоша

може да го направите на телефон 02/ 9 1000, факс: 02/ 9 1000 или E-mail: [email protected], както и на адрес гр. София, ул. „Сребърна“ 21

Ефирно Витоша се разпространява

в следните градове  София, Варна, Бургас, Пловдив, Благоевград, Добрич,  Плевен, Смолян, Сливен. Естествено ако не сте от там или просто нямате радио приемник може да се насладите на готиното радио като си го пуснете онлайн на живо през интернет от плейърчето по-долу.