Комплект 3 керамични ножа (цветни), белачка + стойка

1
Добави коментар
boyanyordanov
boyanyordanov

56.00 лв.

Керамичните ножове Rexton са изработени от керамичен материал, съдържащ циркониев диоксид, което ги прави изключително твърди и остри. Износват се много по-трудно, неръждаеми са и запазват остротата си значително по-дълго от други ножове. В сравнение със стоманените ножове, керамичните ножове Rexton са много по-леки заради материала, от който са направени. Улесняват рязането на всякакъв вид храни, а гладката им повърхност ги прави изключително лесни за почистване. Неръждаемостта на керамичния материал допринася за по-дългия живот на ножовете и по никакъв начин не влияе на вкуса на храната.

Предимства:

Изключителна издръжливост Изработени от неръждаем материал Не се оцветяват и не образуват петна Това са възможно най-здравите ножове, като само диамантът е по-здрав и по-остър от материала, от който са направени За разлика от ножовете от стомана, керамичните не придават вкус на метал на храната. Материалът, от който са направени се почиства лесно и не позволява разиване на бактерии Несравнима лекота при рязане. Керамичният нож тежи наполовина на обикновения Особености:

Не използвайте съдомиялна машина за почиствне. При допир и триене с друг съд е възможно увреждане на острието Заточването се извършва само от професионалисти Липса на гъвкавост. Керамичните ножове могат лесно да се напукат при извиване и притискане към по-твърди повърхности или рязане на замразени и необезкостени храни. Пазете върха на ножа. Пазете от изпускане на земята. Различия между остриетата от бяла и черна керамика:

Черното острие е с около 30% по-твърдо от бялото заради горещата изостатична преса, през която то минава, като се получава по-голяма плътност между керамичните молекули Комплектът съдържа:

Керамичен нож – 5 инча – 1 бр. Керамичен нож – 4 инча – 1 бр. Керамичен нож – 3 инча – 1 бр. Белачка – 1 бр. Пластмасова стойка – 1 бр. 

Цена: 56.00 лв.