Врати : Jabse.Ink : Напиши твоята историяВрати : Jabse.InK

3
Добави коментар
vps
vps

Интериорни врати от производителя, склад в София.

Група от компании „Борман Комерс“ над 17 години, специализирани в производството и продажбата на интериорни врати Prima Porta. Ако желаете да закупите интериорни врати в София и Софийска област и други региони на страната ни – се свържете с нас! Ние сме направили процеса на закупуване и експлоатация на врати толкова лесно, колкото е възможно за нашите клиенти! Уютните маркови магазини, където можете да си купите интериорни врати от производителя на страхотна цена, и за всички вкусове, на ваше разположение: приятелски професионални консултанти; 5 се актуализира постоянно, актуални колекции (над 300 модела), който съчетава елегантен италиански стил и качество на разширени гаранции (до 3 години) от надежден производител. Тук можете лесно да намерите точно на вратата, което търсите! подробна информация за поддръжка – примери за структурни елементи, каталози и дори възможност да се представя някой от нашите модели фурнировани врати в своя интериор с помощта на „Quick дизайн“; Пълна подкрепа за живота на фурнировани врати, вариращи от професионален измерване, преди да поръчате.

Днес, в интернет, повечето производители на интериорни врати предлагат голямо разнообразие от причини за избора на тяхната компания. Ние не ограничаваме индивидуални ползи – ние имаме всичко, от което имате нужда! И ние уверено да се каже, че знаем много за бизнеса – в действителност в продължение на дълъг период от нашата работа, които сме направили и вратата клас интериор икономика и първокласни продукти. Проучихме подробно спецификата на производство на дървесина и са винаги наясно с модните тенденции в нашата индустрия и предпочитанията на потребителите. Производство и продажба на интериорни врати

Нашата производствена фурнирована врата винаги е била номер едно, ние сме непрекъснато подобряване на технологията на производство, създаване на нови модели, разширяване на обхвата на услугите. Porta Prima – е млада марка вече е спечелила доверието и обичта на потребителите. В момента ние произвеждаме врати с високо качество фурнир в голямо разнообразие от цветове и стилове – от традиционните класики на уникален дизайн за строг пост. Нашата оферта е определено заинтересовани клиенти и физически лица и корпоративни клиенти и търговски организации. Чрез едно мрежа от маркови магазини, за да си купите врата Shchelkovo, Mytishchi, Химки, нашите магазини работят за вас на града на Кострома в Fryazino в производствени райони, непрекъснато откриване на нови магазини. Предлагаме изгодни условия на интериорни врати на едро – разширяване и подобряване на дилърската мрежа в цяла България и в чужбина, професионална подкрепа развитието на бизнеса. За проектанти, строители, архитекти – индивидуални цени за врати и условията на сътрудничество. Работи склад програма в диапазона 90%, можете да закупите специално изградени интериорни врати, ламперия и нестандартни размери. Ние сме избрали правилния път на развитие, най-доброто потвърждение за това – десетки хиляди доволни клиенти в цяла България.

Онлайн магазин ще ви помогне да се запознаят с обхвата и актуални цени за нашите продукти. За да поръчате на едро интериорни врати и някакви други въпроси, моля свържете се с нашите мениджъри.