Професия сърцеразбивачка / Всичко за любовта и секса, за раздялата и брака, за страстта и изневярата – Блясък

3
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Във всяка сфера има професионалисти, дори и в тази, чиято основна цел е неособено благородна.

Жените се ласкаят, когато един мъж е готов на чудеса от храброст за да ги спечели. Има дами обаче, които не се задоволяват само с усещането, че са харесвани и желани от противоположния пол. Те изпитват истинско удоволствие да разбият поредното сърце и да знаят, че винаги има поне един мъж, който би стигнал до самоубийство заради тях…

Заслужават ли мъжете подобна жестокост?

Рано или късно, всеки си намира майстора. И ако един мъж е разбивал поне три женски сърца в живота си, защо пък да няма жени, който да ги поставят на мястото им, като разбият тяхното веднъж, но така, че цял живот след това да не могат да го „залепят“? Професионалистките в тази сфера могат да доведат до лудост всеки мъж. Карат го да се влюби, влизат му под кожата и…, точно когато е захапал най-силно въдицата, правят крачка назад и го зарязват. Следва истинското удоволствие. Той започва да се моли, да дави мъката си в алкохол, да праща SMS- и със среднощни обяснения в любов, да казва, че това е единствената му и най-голяма тръпка и т.н.

Звучи жестоко, но справедливо,

имайки предвид колко девойки всекидневно остават с разбити илюзии. Допитах се до една истинска специалистка в областта, за да разкаже какво се корени в същността на една сърцеразбивачка и ето какво сподели тя: „Изпитваш истинско чувство на удовлетворение, несравнимо с нищо друго. Да знаеш, че някой пролива сълзи за теб и е с опасност да влезе в болница, защото не яде и спи. Няма нищо по-хубаво!“, признава откровено мацката. Дали обаче вярва, че всичко се връща и страхува ли се от възмездие? Тя разказва, че когато се замисли върху постъпките си, започва да изпитва страх, че някой ден нещата ще се обърнат и с нея ще постъпят  по същия начин. Но това усещане за вина трае доста мимолетно и тя се досеща отново за огромното удоволствие, което изпитва, когато знае, че някой би жертвал живота си да е с нея. Все пак е страхотно да имаш по всяко време на разположение един мъж, който да се грижи да се чувстваш обичана и ухажвана.

И… най-важното – емоционална манипулация след края!

Както всеки добре изпипан план, и този на сърцеразбивачките трябва да бъде усъвършенстван до финала. Оказва се, че в този случай, именно краят е най-важен. Трябва да е ясно кой е жертвата. Всяка изпечена покорителка на мъжки сърца  умее да изкара така нещата така, че накрая тя да е в позицията на потърпевша и страдаща. По този начин той ще се обвинява, че не е успял да задържи голямата си любов до себе си и ще си повтаря какъв глупак е да постъпи толкова тъпо, че да я загуби.