Светльо Кантарджиев издаде Спецназ Алфа

4
Добави коментар
ppktechno
ppktechno

Светльо Кантарджиев издаде Спецназ Алфа

admin+
29 март 2013

Терористи вземат за заложници рейс, пълен с деца. Повече от 10 часа ги държат в автобуса,

в който под всяка седалка са поставени трилитрови туби с бензин. Исканията на терористите са 2 милиона долара в брой и самолет – в случай на отказ да бъдат изпълнени исканията им заплашват да взривят рейса. Започват тежки прегговори, които продължават часове?

Развръзката идва в последния момент, когато терористите вече са на борда на самолета и са обезвредени от спецчасти, без да пострада нито една от жертвите им. Как ви звучи разказаният сюжет. Сложно, рисковано, напрегнато и динамично като в американски екшън.

Само че това не е част от някоя холивудска продукция, а само един отрязък от 30-годишната история и напрегнато и рисково ежедневие на легендарната руска група за борба с тероризма “Алфа” – ежедневие, в което на карта е поставен животът на много хора и в което на преден план излизат героизмът и жертвоготовността на легендарните бойци от руската “Алфа”.

За тази и за много други, реализирани като по учебник и влезли в учебниците по борба с антитероризма, операции разказва на страниците на своята книга “СПЕЦНАЗ АЛФА Моят живот” легендарният руски генерал-майор Генадий Зайцев, който има житейския и професионален шанс да е начело на група Алфа цели 14 години.

Книгата от около месец е на рафтовете на българските книжарници благодарение на Светльо Кантарджиев и издателство “Ню медия груп” и със сигурност ще зарадва любителите на такъв тип сюжети, при това не измислени, а реално случили и разказани увлекателно от живата история на легендарната руска спецгрупа – генерал-майор Генадий Зайцев.

Засада.бг препоръчва и: