Удължи удоволствието / Всичко за любовта и секса, за раздялата и брака, за страстта и изневярата – Блясък

3
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Един от най-разпространените сексуални проблеми, който притеснява около една трета от мъжете под 30-годишна възраст, е бързото свършване, ето как да го удължим.

Независимо от искреното си желание да се „удържат“, мъжете редовно приключват преди партньорката им да е достигнала оргазъм. Еякулацията сякаш идва като гръм от ясно небе, оставяйки и двамата разочаровани и напрегнати. С течение на времето този на пръв поглед незначителен „дефект“ може тотално да съсипе отношенията.

Жената постепенно губи сексуално желание или тайно започва да мечтае за връзка с друг партньор. Мъжът пък става все по-неуверен в сексуалните си възможности. Нужно му е все повече време, за да се възстанови за повторен контакт, а понякога и ерекцията става нестабилна. Техниката на притискането е един чудесен метод за новаци или за хора, временно останали без партньорка. Необходимо е да си отделите известно време всеки ден или през ден и да намерите място, където никой да не ви безпокои.

Самоконтролът над психиката е също от изключително значение, но ето и няколко трика, които да приложите при нужда.

Според френски учени съществува пряка връзка между начина, по който се храните, и сексуалните ви навици. 80% от мъжете, които не удовлетворяват достатъчно партньорките си, са склонни да поглъщат храната почти без да дъвчат. В изследването взели участие мъже на възраст между 22 и 29 години. Всички те се оплаквали от проблеми в леглото. Оказало се, че по-голямата част от тях в действителност поглъщали храната скорострелно, без да предъвкват дори. Така учените стигнали до заключението, че ако искате да се радвате на дълъг и качествен секс, трябва да дъвчете бавно. Освен това има и някои храни, т. нар. „афродизиаци“, които стимулират сексуалната ни активност. Сред тях е авокадото, което спомага за по-бързото кръвообращение, а оттам подобрява и кръвооросяването на крайниците.

На помощ идва и революционно оръжие – спрей, който може да ни помогне да правим секс 5,5 пъти по-дълго от обикновено, твърдят учени. Откритието трябва да помогне на 30% от мъжете на възраст между 18 и 59 години, които понякога изпитват затруднения в любовния си живот. Тези, които са го използвали 5 минути преди креватните подвизи, останали по-доволни от секса, отколкото останалите мъже, които все още не са се доверили на продукта.

Британски учени откриха, че консумирането на големи количеста вода спомага за по-добрия секс. Честата консумация и по-голямото количество вода през деня водило до убиването на умората и карало двойките да желаят секса пред съня.

Водата също така увеличавала силата в леглото, защото тялото по време на половия акт дехидратира, поради което и ще може да издържите по-дълго, без да се уморите или да ожаднеете по време на секс.