Миранда Кер се раздели с Victoria’s secret » Кой кой е?

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Victoria’s secret се раздели с един от най-очарователните си топмодели. Миранда Кер потвърди новината, че вече не е сред ангелите на известния бранд за луксозно бельо.

29-годишната австралийска манекенка, която има двегодишен син Флин от британския актьор Орландо Блум, твърди, че сама е решила да промени насоката на кариерата си и е щастлива, че ще може да се съсредоточи върху себе си и да се премести със семейството си от Лос Анджелис в Ню Йорк.

Тъмнокосата красавица сподели пред в. „Сидни Морнинг Хералд“, цитиран от БГНЕС, че продължава да поддържа връзка с марката за бельо и ще се качи на модния подиум за шоуто през ноември.

„Това е естествено развитие. Занимавам се с манекенство от 13-годишна. Сега навлизам в нов етап от живота си. Усещах, че той настъпва след раждането на сина ми и след като станах майка, осъзнах, че трябва да приоретизирам времето си. Това е наистина важно. Давам 100% на моите клиенти и трябва да внимавам, когато вземам стратегически дългосрочни решения за личните си и бизнес интереси. Достигнах етап в кариерата си, когато развивам собствени възможности, които отразяват страстите ми“, разкри Миранда.

Тя опроверга слуховете, че е в конфликт с други модели на марката като Кандис Суанепул и Алесандра Амброзио и заяви, че винаги ще е благодарна на компанията за старта на кариерата си в Америка. Кер ще отпразнува 30-я си рожден ден в събота със съпруга си Орландо Блум, след което те ще се преместят в Ню Йорк, където актьорът ще участва в мюзикъла „Ромео и Жулиета“ на Бродуей.