Прозрачните дрехи – секси тренд за лятото

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Оказва се, че модата за топлите месеци ще бъде доста гореща, прозрачна и ефирна, информира Nie – Jenite.bg . Прозрачните материи са абсолютен хит в колекциите за пролет-лято 2013. Дизайнерите показаха най-различни прозрачни дрехи, обувки и чанти в разнообразни стилове във вечерната и ежедневна мода за новия сезон.

Туниките от прозрачни материи са идеално допълнение към вечерните тоалети. Особено по-дългите модели. Могат да се носят с прилепнали или широки летни панталони и дълги поли. В зависимост от модела се съчетават добре и в ежедневен аутфит.Прозрачните материи изглеждат чудесно при роклите на два слоя.

Някои от новите модели са направени с къса плътна подплата, която покрива голяма част от тялото, други обратното – показват повече плът. Съчетават се добре с високи токчета, елегантни сандали и чанта клъч. В зависимост от модела могат да се носят дори в офиса.Ефирните прозрачни материи са запазена марка във вечерната мода.

Дизайнерите показват много красиви дълги рокли този сезон (повече снимки в линка).

Някои модели са в прав силует с дълбоки цепки и деколтета, други са направени с волани на няколко слоя. Много интересно изглеждат съчетанията прозрачно с дантела, кадифе или с бродерии и украса от камъни.