Модни панталони под 100 лв! » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Носенето на панталон отдавна не е привилегия само на силния пол. Еманципираните дами станаха все по-практични, защото забързаното ежедневие изисква удобно облекло, каквито без съмнение са панталоните.

Всъщност тази дреха, заела достойно място в женския гардероб, е не по-малко сексапилна от роклите и полите. Добрият подбор на панталон спрямо фигурата, може да очертае най-големите й достойнства и да прикрие някои недостатъци.

Освен неделима част от визията на бизнес момичетата, панталоните се превърнаха в абсолютен хит сред младите стрийт икони. През последните сезони интензивни нюанси, геометрични шарки, животински мотиви и флорални десени изпъстриха това облекло, за да му придадат очарование с привкус на градски шик.

Днес решихме да селектираме няколко различни модела от богатата колекция на британския онлайн магазин boohoo.com. Панталоните, които подбрахме са с различна кройка, колорит и са подчинени на актуалните тенденции, властващи през пролетта. Уловете модната вълна с ефектен панталон, за по-малко от 100 лв!

Автор: Делица Цонева