Мария Илиева + Пловдив = любов

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Мария Илиева очарова Пловдив на поредния си незабравим лайв концерт вчера. Поп певицата се появи в секси черна тениска и дънки, очертаващи красивите извивки на тялото й. Винаги усмихната изпълнителка поднесе прекрасен подарък на пловдивските си фенове. С помощта на китариста Георги Янев тя направи вечерта на “майнички” приказна.

Илиева и Янев сътвориха чудеса. Особено силна бе втората част от изявата на изпълнителката. Някои от най-големите хитове на певицата звучаха в акустичен вариант, което наелектрезира обстановката в заведението. Романтика лъхаше с всеки звук от китарата и всяка фраза изпята от Мария. Носителката на над 25 музикални награди благодари от сърце на прекрасната пловдивска публика. Тя не се сдържа да покаже любовта към феновете си. Мария не веднъж е споделяла, че обича Пловдив и се раздава на 100 процента за най-върлите си почитатели тук.

Мария Илиева и Георги Янев са успешен тандем. Китаристът аранжира и записа с нея акустичната версия на песента „Truly“ през 2007 г. Две години след това Илиева и Кийт Томпсън я записаха в дует. Песента се задържа на върха в класацията „Нашите 20“ по БГ Радио за 6 седмици, прецедент за англоезична песен в историята на чарта. Парчето спечели и наградата на БГ Радио за Най-добър дует през 2010.

„Truly“ грабна още приз за най-добра поп/денс песен за Югоизточна Европа на наградите на SEEME. Въртеше се по електронни радиа в САЩ, Тайланд, Великобритания, Австрали. Песента достигна до първото място в класацията на най-слушаното онлайн радио за денс музика на Сидни -“ZFM”.