Ke$ha е шокиращо отслабнала и чисто гола

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Твърде скандална, а вече и твърде отслабнала – това певицата със знак за доларче в името, Ke$ha. Първо беше обявлението, че е бисексуална, после – татуировката на устната. Последваха няколко брутални прически, а сега и фрапираща загуба на килограми, показана на гола снимка.

26-годишната Ke$ha качи в Instagram своя снимка, на която е без дрехи. Прелестите й са частично скрити от висящата наблизо завеса. Вижда се, че певицата се гордее с новата си слаба фигура. Дали обаче я е постигнала по здравословен начин? Едва ли.

Кели Озбърн е друга знаменитост, която наскоро шокира обществото с очевидната загуба на килограми. Тя обаче разкри, че е постигнала мечтаното тяло бавно и методично, посредством здравословно хранене и спорт.

Обръщаме такова внимание на Ke$ha и начина, по който е свалила излишните килограми, защото все пак именно хора като нея дават пример на подрастващите. Ето защо за пореден път казваме, че понятието „перфектно тяло” просто не съществува. Всеки човек сам по себе си е перфектен и трябва да се чувства добре в своята кожа!

За още звездни новини се присъединете към Jenite.bg във фейсбук!