8 от най-скъпите хотелски апартаменти в света – втора част – тема за Светът – Idi.bg

53
Добави коментар
tao
tao

8 от най-скъпите хотелски апартаменти в света – първа част

 

Кралски апартамент, Four Seasons Hotel George V, Париж

За невероятните 24 550 щатски долара на нощ, гостите би трябвало да могат да си вземат за спомен зашеметяващите френски антики, произведенията на изкуството от 19-ти век, както и кристалните полилеи, без да смятаме хавлиените кърпи. В хотела има два кралски апартамента, с балкони, гледащи към статуята Трите грации. Всеки апартамент е оборудван с баня, облицована с мрамор, сауна, парна баня и гардеробна стая, и винаги е декориран с много рози в бледи тонове. Няма по-добър начин за опознаване на Париж от престоя в подобен апартамент.

Апартамент в Ritz-Carlton, Токио

За около 26 000 щатски долара на нощ, този апартамент в Ritz Carlton, Токио предлага несравними, почти сюрреалистични гледки към планината Фуджи, Императорския дворец и Roppongi Hills. Сградата е по-висока и от най-високия небостъргач в Токио, и всеки от красиво обзаведените апартаменти предлага на своите гости невероятните 300 квадратни метра истински лукс. В един от най-скъпите хотелски апартаменти в света, гостите се наслаждават на бани от масивен мрамор с големината на средностатистически апартамент, душове, имитиращи тропически дъжд и спално бельо, което превръща сънищата в реалност.

Кралската вила, Grand Resort Lagonissi, Атина

С изглед към свой ​​собствен частен плаж, с бели кашмирени пясъци, частно яхтено пристанище, само на няколко крачки от вилата, ваш собствен частен пианист, личен готвач и иконом, който да изпълнява всичките ви прищевки, ще е невероятно ако може сам да повдигнете своята чаша с мартини. Всъщност за сумата от 34 356 щатски долара на нощ, трябва ли изобщо да го правите? Кралски пентхаус, President Wilson Hotel, Женева

Когато става въпрос за най-скъпите хотелски апартаменти, кралският пентхаус в хотел President Wilson в Женева определено обира всички овации. За сензационните 65 000 щатски долара на вечер трябва да ви дадат нотариален акт за малък остров, ако останете повече от седмица. Това е отличен избор, ако се притеснявате за вашата сигурност. С бронирани прозорци и врати, апартаментът с 12 стаи заема целия последен етаж на хотела и дори има място за частен фитнес център, библиотека, пиано и билярдна зала. Вашият личен асансьор ще ви отведе до частната ви площадка, от която може да се насладите на панорамна гледка към Мон Блан и Женевското езеро.

Е – това е! Ако имате достатъчно пари, за да нахраните малка африканска държава за една година, вероятно можете да си позволите да останете в някой от най-скъпите хотелски апартаменти и да се почувствате като кралски особи. Кое ще изберете?

рейтинг:

 
1
2
3
4
5

прочетен: 2915 пъти
(0) коментара

Съобщи за нередност