Designceilings | Окачен таван | Растерен окачен таван.

1
Добави коментар

Този тип тавани са най-масово използвани за обществени сгради. Кратките срокове за монтаж на големи обеми, малкото собствено тегло на кв.метър, не наличието на мокри процеси, технологичната съвместимост с другите строителни системи правят растерните тавани много предпочитани от проектанти и монтажници, тъй като значително облекчават работата им.Лесният монтаж и поддръжка на растерните тавани ги правят като основен компонент при изграждането на нови офис и административни помещения.Окачени растерни тавани с плочи 60/60 см или 60/120 см, изработени от гипскартон или минералфазер, удовлетворяващи в най-висока степен всички строително-физични изисквания по отношение на противопожарна защита, шумоизолация, топлоизолация и влага.

Окачените растерни тавани са приложими в обекти, подложени на екстремални условия- повишена влажност, шум и замърсяемост.Плочите имат голямо разнообразие в зависимост от изискваните работни характеристики и се отличават с изключителна здравина, трайност и устойчивост на формата.Осигуряват многообразие от възможности за естетично оформяне на таваните, които допълнително се увеличават и от различните кантове на плочите – прав ръб, падащ борд или скрит монтаж. Към плочите могат хармонично да се вграждат осветителни и вентилационни елементи.

Окаченият таван: растерен таван е приложим предимно в офиси, пройзводствени, обществени, жилищни сгради, хотели, болници и магазини. Със своята минерална структура, растерният таван е чудесен звуко и топло изолатор. Паната са заменяеми, лесни за подръжка и това ги прави още по практични и универсални за интериорни решения. Има и метални окачени тавани / пана или ламели / които са предимно за външен монтаж. Те не са зависими от атмосферните условия, което ги прави приложими почти навсякъде където има прах, влага или директна слънчева светлина.

Окачени тавани

Лесен за монтаж и демонтаж, възможност за различни вариации в цветовете на ламелите и профилите към тях

Растерните тавани са основен компонент при изграждането на нови офис и административни помещения

За повече информация и поръчки: тел 0895790441 [email protected]