Лорд Минчев води Чичолина в България / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски…

4
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Лорд Евгени Минчев отново показа кой кара влака в светския и моден живот на България. Той кацна само за една нощ в Рим, за да вечеря със суперзваздата на Италия и познатата в цял свят като някогашна порно звезда и настоящ политик Чичолина.

Родената в Унгария Илона Сталер се появи с трима бодигарда в най-тежкарския хотел в Рим на Пиаца дела Република и вечеря близо 3 часа с българския светски олигарх Евгени Минчев. Двамата се наговориха, че Чичолина ще бъде негова дама на 50-ия му рожден ден, който ще бъде отпразнуван на 5 юни.

Както прави всеки път, когато вечеря със знаменитости, лорд Минчев подари на Чичолина българска традиционна кукла, с която Сталер не спря да се снима. Същата кукла притежава като подарък от Минчев и самият кмет на Лондон Борис Джонсън. Двамата пиха по чаша италианска грапа след вечерята и си обещаха луд купон в София. Специално за рождения ден на Евгени пристига и лейди Колин Кембъл – биограф на принцеса Даяна и Кралицата- майка.

Новини за Евгени Минчев
Интервюта с Евгени Минчев
Кой кой е?