Ирина Шейк – тяло на богиня

1
Добави коментар

Ирина Шейк е сред най-популярните и сексапилни топмодели в цял свят. Има тяло на богиня, на което милиони жени завиждат, успешна кариера и любовта на половинката си. Ирина Шейк заслужено буди възхищение у всеки ценител на женската красота!

Ирина Шейк отблизо

Ирина  Шайхлисламова, позната повече като Ирина Шейк, е родена в Русия на 6-ти януари 1986г. Висока е 178см и има идеалните мерки от 86.5-58-88. Твърди, че дължи красотата си на своите родители – чертите наследила от баща й, който е татарин, а зелени очи и нежното излъчване от майка й. От малка свири на пиано и дори завършва музикално училище, но по-късно се преориентира към специалност маркетинг. Тъй като и това начинание не й се вижда достатъчно интересно, Ирина решава да се впусне в друго, а именно – училище за красота.

Ирина Шейк в модата

Ирина Шейк става Мис Челябинск 2004, но за истински дебют в модата може да  говорим през 2007г., когато красивицата с тяло на богина заменя Ана Беатрис Барос в кампания на марката Intimissimi, на които и до днес е рекламно лице. Днес Ирина Шейк е сред най-търсените модели – попада в топ 20 на най-сексапилните модели в света и заема първо място в класацията за най-красивите жени в Русия.

За скромната си кариера вече се е появявала многократно на корицата на престижни списания включително Elle, Esquire, Harper’s Bazaar, Glamour, Marie Clair, Cosmopolitan, Vogue, руския Tatler, италианското издание на Amica и Vanity Fair.

Ирина Шейк е дефилирала за марки като Армани, Живанши, Джеръми Скор и много италиански дизайнери.

Снима се в каталог за Lacoste, Cesare Paciotti, рекламира бижутата на Morellato, бельо и бански на Victoria’s secret, както и бански Sports Illustrated.

Участва в рекламни кампании на Avon, Armani, Beach Bunny, Intimissimi, Guess, John John Denim, La Perla, Replay, Triumph, както и за някои популярни испански марки.

Любопитно за Ирина Шейк

Настояща съпруга на футболиста Кристиано Роналдо.
Занимава се с благотворителна дейност, подпомага центрове за деца с различни заболявания.
Твърди, че се нуждае от 12 часа сън, за да се чувства добре.

„Смятам, че човек се чувства секси, ако е с правилния партньор до себе си, който да го допълва и да го кара да се чувства още по-секси“.

07.05.2013/ Христина Спасова