Премиера на „Планетата на щастието“ във Варна – EVENTS.bg

1
Добави коментар
changewire
changewire

22.05.2013 18:00-19:30

книжарница СиелаВарна, Фестивален комплексИнтересуват се > 537

Съобщение за медиитеСъобщение за медиите(199.69KB) » Свали

Снимки

Премиера на книгата „Планетата на щастието“ /Думи за медитация/ от Любомир Розенщайн с кратка йога-нидра (йога на съня), водена от автора.

Издателство Колибри и Радио за личностно развитие ChangeWire ви канят на премиерата на книгата „ПЛАНЕТАТА НА ЩАСТИЕТО“ /Думи за медитация/ от Любомир Розенщайн с кратка йога-нидра (йога на съня) за връщане към равновесие, баланс на енергиите и опознаване на вътрешното кино, водена от автора.

?“Затворете за миг очи. Кажете добро утро и на най-сърдитата, и на най-обидената, и на най- тъжната част от себе си. Често скрити някъде много дълбоко, за тях е трудно да видят изгрева, но утро добро утро добро утро толкова пъти, колкото е нужно, за да стигне до тях през всичките ? сега вие можете да им помогнете. Кажете им добро стени… през всичките мъгли…първият слънчев лъч. Бъдете малко в този миг и не забравяйте да се усмихвате, защото това е знакът, който без никакво съмнение всички разбират… всички ще разберат. Опитайте тази сутрин и вие: бъдете с розовите очила на душата.“
„Планетата на щастието: думи за медитация“ е книга за вътрешната сила и нейния източник дълбоко във всеки от нас. Любомир Розенщайн, НЛП-майстор и Йога-майстор с дългогодишен опит в променените състояния на съзнанието, възражда магическата, позната от древността сила на думите да променят психичните състояния и да водят към спокойствие, равновесие, светлина и увереност, така необходими ни днес. Това е книга, която дава подкрепа и вдъхновение, когато си в труден или тъмен участък от пътя. Това е още и книга за психологията на вътрешното кино: за възможностите сами да избираме пътеки в живота във всеки момент от линията на времето, където ние решаваме как да изпращаме миналото и как да посрещаме бъдещето си сега – за да бъдем по-успешни, по-добри и повече себе си.

Допълнителна информация: За повече информация следете страницата на книгата във Фейсбук:
https://www.facebook.com/PlanetataNaStastieto