Миглена сбъдва мечтата си / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски събития,…

2
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Ексучастничката в „Къртицата“ – Миглена, е на път да осъществи най-голямата си мечта – да създаде психологически училища за детско развитие, научи bliasak.bg.

Около Великден Мегз отскочила до Австрия, където случайно се запознала с човек, който има конктакти с дама, която работи именно по такава кауза в Австрия.

„Много от вас знаят, че смисъл и цел в живота ми е всеобхващащата красота. Мода за външната красота – дрехи евтини колкото един обяд и психология за вътрешната – безплатни психологически училища за деца. Досега бях предприела стъпки към реализирането само на първата част на тази концепция. Преди няколко дни обаче, по време на пътуването ми до Австрия, ми се случи нещо изумително, което сякаш даде пълнота на щастието ми“, разкри дизайнерката.

„Винаги съм си представяла, че нещата ще се случат по следния начин. „Мегз“ ще ми донесе достатъчно капитал, с който ще започна да изграждам толкова мечтаната от мен програма за детско развитие. По време на това пътуване срещнах един човек, който, когато разбра за мечтата ми, каза сякаш магическите за мен думи: „Така ли, моята бивша приятелка се занимава в момента със същото“, сподели в личния си профил Миглена.

„Може ли да си представите ококорените ми очи в онзи момент. Не мога да ви опиша безкрайното ми вълнение. Онова усещане за щастие от факта, че виждаш реален път за осъществяване на най-съкровените ти мечти и не само, че вече си на него. Може ли да си представите, само допреди 10-тина дни бях в пълна изолация. Какъв беше шансът, да изляза от шоуто, да замина за Австрия и да срещна този човек, който да ми предостави път към най-важното нещо в живота ми – ей така директно в сърцевината на мечтата ми. Такова щастие! Вече успях да се свържа с прекрасната дама и веднага след празниците сме си организирали среща в която да обсъдим как мечтите ни да тръгнат по общ път!“, допълни още Мегз.