Григор Димитров с Мария Шарапова – Edna.bg

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Снимка:
Getty/Images

Цяла България се гордее с Григор Димитров и неговата победа над Новак Джокович. Вече номер едно в света е не друг, а 21-годишният българин Григор Димитров.

Сега обаче се оказва, че освен победата в тениса, Гриша трупа точки и в личния си живот.

Днес една от водещите новини в Dailymail.co.uk е все още официално непризнатата, но съществуваща връзка между бившата номер едно в света сред жените в тениса Мария Шарапова и нашето момче Григор Димитров.

Двамата са засечени от папараци по улиците на Мадрид да се държат за ръце и да се целуват нежно (вижте снимки тук, тук и тук).

Мария е с пет години по-голяма от Григор, но това не представлява никаква пречка за двамата влюбени. Според слуховете Шарапова дори е подарила на възлюбения си чисто ново синьо порше.

Интересното е, че малко след знаменитата победа над Джокович, Димитров сподели в интервю за сп. „Sport llustrated“, че по време на тенис срещата е бил истински вдъхновен от думите, които му е казала приятелката му и които ще помни до края на живота си.

Какви точно са били те обаче, ще си остане тайна между Мария и Григор.

Григор Димитров

Интересното е, че до преди година Шарапова бе сгодена за баскетболната звезда Саша Вуячич, но нещата между двамата не се получиха.

Дано сега късметът е на тяхна страна и Мария и Григор да намерят истинското щастие един с друг и да признаят най-сетнe връзката си официално.