eMODNO в градината » eMODNO у дома

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Хубавото време предполага да бъдем по-близо до природата. Затова не се съмняваме, че всички, които живеят в къща с градина или имат летни вили прекарват все повече време в градината си.

Тъй като екстериорът около дома е част от добрата визия на всяко жилище, днес „излизаме” в градината, за да я направим по-модерна, очарователна и в тон със сезона!

Освен поддръжката на тревните площи и цветята за всеки двор е важно да има специални места, където да си отпочивате и кокетни кътчета с различни декорации, създаващи атмосфера. Винтидж излъчването е много актуално напоследък, затова може да изнесете на двора стари шкафове, които да боядисате в интензивни нюанси или пък в приятна пастелна гама. Стари пейки или ратанови маси и столове са чудесен избор за дворна мебел.

Добра идея е край тях да разположите градински пособия като лейки, интересни кашпи, метла, цветни гумени ботуши и всичко, което би паснало на избраната от вас стилистика. Декоративни клетки за птици, интересни покривки и възглавници също придават още повече колорит в дворното пространство.

Подбрахме за вас няколко продукта от онлайн магазин laredoute.co.uk, с които може да декорирате градината или да използвате с практична цел. Сладурски гумени ботушки в цикламено от schuh.co.uk ще бъдат чудесно допълнение към „градинарската“ ви модна визия…

Автор: Делица Цонева