Ето на това се вика – Да имаш карта на метрото под ръка!

14
Добави коментар
yurix
yurix

Освен модерни и красиви тези аксесоари могат да се превърнат в пръв приятел на туриста, особено ако се изгубил в метрото. Колекцията включва метро системи на големи градове по света, включително Ню Йорк, Милано, Париж, Берлин и Чикаго.

Сега туристите и местните жители могат лесно да разберат коя спирка на метрото е в непосредствена близост до тях само с едно поглеждане надолу. Гривните са изработени от неръждаема стомана, а релефните линии и текста по тях са с различни цветове като червено, черно, синьо и виолетово.

Аз съм Адриана – пътешественик, екскурзовод и мечтател. Обичам слънцето, непринудените хора, дългите разходки в планината, смеха, приключенията и усещането за свобода, което ми дават пътешествията. С други думи, живея за да пътувам и пътувам, за да живея. Latest posts by Адриана (see all)

Категории: Всичко останало |
Етикети: Модерно |

Аз съм Адриана – пътешественик, екскурзовод и мечтател. Обичам слънцето, непринудените хора, дългите разходки в планината, смеха, приключенията и усещането за свобода, което ми дават пътешествията. С други думи, живея за да пътувам и пътувам, за да живея.