Aatrox, the Darkin Blade – нов герой в League of Legends ~ MMORPG news

33
Добави коментар

Умения:

Blood Well (Passive)

Aatrox съхранява част от кръвта, която костват уменията му. Когато кръвта му свърши Aatrox, използва събраното от Blood Well, за да продължи битката.

Dark Flight

Aatrox се издига във въздуха и удря земята на произволна локация. Противниците в зоната на удара биват изблъскани нагоре и поемат демидж, а тези, които са наоколо само поемат демидж.

Blood Thirst

Aatrox се лекува (хийлва) на всеки трети удар. Активирайки Blood Thirst се превключва на Blood Price

Blood Price- Сега всяка трета атака прави бонус демидж, вместо да хийлва. Aatrox губи живот, спрямо бонус демиджа, който прави.

Blades of Torment

Aatrox изстрелва атака в права линия. По пътя си тя прави демидж и забавя противниците. Aatrox си връща живот ако Blades of Torment улучи вражески герой.

Massacre (ultimate)

При активирането му Aatrox веднага прави демидж на противници около него. Докато ултимата е в действие Aatrox получава бонус атак спийд и рейндж. За да се пусне, Massacre, не коства живот.

Второто му умение (Blood Thirst) му позволява да стои дълго време на линията, а когато го превключи на Blood Price лесно може да надвие опонента си. В комбинация с ултимата противника няма шанс срещу бързия демидж, който ще поеме.

Все пак ако не се справя на линията си може лесно да улеснява ганговете на джънглъра с Dark Flight, вдигайки противника си във въздуха и оставяйки му минимални шансове за бягство.

В отборните битки героят лесно може да оказва натиск върху противниковото carry. Aatrox може да открива битката със своя Dark Flight в комбинация с Massacre, и тогава ще настъпва истинска “касапница”.

Ето и историята на героя:

Aatrox е легендарен войн, един от петимата останали от древна раса позната като Darkin. Той владее изкуството на острието и с лекота и стил посича противниковите легиони. Острието на Aatrox “пие” от кръвта на всеки паднал враг, подхранвайки него и бруталността му.

Най- ранното предание за Aatrox е старо колкото самата история. В него се разказва за война между две велики фракции, запомнени като Protectorate и Magelords. С течение на времето Magelords спечелили серия от убедителни победи, почти заличавайки врага си. В деня на последния сблъсък армията на Protectorate била значително надвишена от противниците, освен това те били изтощени и слабо екипирани. Били готови за неизбежна загуба.

Точно когато всичката надежда била изгубена, Aatrox се появил в редиците на Protectorate. С няколко думи той призовавал войниците да се хвърлят в последната битка, преди той да влезе в нея. Неговото присъствие вдъхновило отчаяните воини. Когато битката започнала, войните можели да гледат само със страхопочитание, как неизвестния герой посича враговете им. Скоро след това воините били пропити със жажда за битка. Те последвали Aatrox в боя, като всеки от тях се сражавал бясно със силата на десет мъже. Те спечелили!

Aatrox изчезнал след битката, но новооткритата ярост в армията на Protectprate- не. С техният изненадващ триумф те се прибрали като победители. Сънародниците им ги приветствали като герои, все пак спасили цивилизацията им от унищожение. Тъмнина се зародила в съзнанието на всеки воин. Нещо в тях се променило. С течение на времето техните спомени за битката изчезвали, само за бъдат заменени с мрачно откровение: техните актове на героизъм са всъщност брутални зверства, извършени със собствените им ръце.

Разкази като този се срещат в митовете на различни култури. Ако те са верни Aatrox, променил посоката на някой от най- важните битки в историята. Въпреки, че тези истории го помнят като спасител в тъмни времена, наследството на Aatrox може да бъде свят изпълнен с конфликти и боеве.