eMODNO резюме » eMODNO мнение

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Модното ни резюме тази седмица е съчетание от стил, изтънченост и красота. В нашата класация участват дами, доказали се като модни диктаторки, а тяхната визия отново е пример за това. Разгледайте страхотните им аутфити и гласувайте за фаворитката си в анкетата ни!

Първата двойка дами впечатлява с визия в класическата черно-бяла гама. Оливия Палермо е с оригинален моден ансамбъл включващ красив блейзер, тъмна плисирана пола и разкошно масивно колие. Соланж се открои с прекрасна графична рокля на Jill Stuart за прожекция на филма „The Great Gatsby“ в Ню Йорк. Черен клъч и червени велурени обувки допълват външния й вид.

Миранда Кер ни очарова с аутфит подчинен на флоралната тематика. Топмоделът, който напусна Victoria’a secret, изглежда ослепително с черен гащеризон с принт на Vivienne Westwood, фини сандали и стилна чанта Prada. Елегантна както винаги, Нина Добрев излъчва женственост с рокля Thakoon и сандали Jimmy Choo.

Ан Хатауей избра изискан тоалет на Givenchy за събитие, организирано от фондацията на американските артисти. Черен клъч и металически сандали завършваха модния сет. За същото мероприятие Сара Джесика Паркър блесна с романтична дълга рокля с нежен принт на цветя в лилава гама.

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=7094436]