Барплот или трапезарна маса за мястото където се храним – про и контра видяна 3287 коментари 0

2
Добави коментар

Казват, че интериорът и обзавеждането издават характерите на обитателите, други пък казват, че е отражение на възможностите и значението което му отдават.

Едно е сигурно, всеки дом си носи своето различно усещане, но най-важното нещо си остава мястото за хранене с цялото семейство.

Превърнете трапезарията в свеж и слънчев кът, изпълнен със светлина и настроение. Това е едно от най-важните места в дома, което събира цялото семейство не само, за да се храни на трапезарната маса, но също да разговаря, да споделя идеи и впечатления, да обсъжда събития.

 

Маса за хранене BEATLE

Независимо от вида на избраната мебел обаче има едно условие, на което сте длъжни да се подчините, ако решите да заложите на маса за цялото семейство. Става дума за точен подбор. Не всяка трапезарна маса пасва на всяко обзавеждане и всяко жилище.

 

Маса за хранене ALANDO

 

Модерен стол IMAGE

Затова може да се спрете на барплот, който не заема много място и е предвиден по-скоро за бърза закуска или вечеря.Така ще си спестите доста по-обемиста трапезарна маса, която отнема ценна площ.

Предимството на барплота е, че е модерен, придава различен вид на трапезарията, внася уникално усещане в пространството на трапезарията и гостите ви ще се чувстват като в уютно заведение.

Като недостатък на барплота може да се определи фактът, че около него по-трудно се събира цялото семейство, а дори и да се настанят всички около него ще им бъде по-трудно да се чувстват удобно заради линейната подредба на местата.

Независимо дали се спрете на трапезарна маса или барплот размерите им трябва задължително да бъдат съобразени със семейството ви.

Ако пък домът ви е достатъчно просторен, то трапезарната маса се явява основна мебел в интериора. В този случай спокойно може да изберете по-масивен модел с подходящите удобни столове.

 

Барплот

 

Барстол FONTE

 

Бармаса HEAVEN

По принцип колкото по-изчистен е един модел, толкова по-моден ще бъде не само тази, но и следващата година.

Светлите цветове внасят лекота и усещане за пространство, по-ярките цветове и мебелите от пластмаса и стъкло, предизвикват веселие и закачливост.

А контрастните цветове с масивни класически мебели, подчертават линиите и придават усещане за баланс, стабилност и хармония. Изберете тези мебели, които най-много подхождат на вас и вашето семейство.

Барплот с етажерка EAT&GO

Стол PLUMP