Хотел в Албена стана член на международната организация за голф туризъм IAGTOХотел в Албена стана член на международната...

Хотел в Албена стана член на международната организация за голф туризъм IAGTOХотел в Албена стана член на международната...

Петзвездният хотел “Фламинго Гранд” на ваканционно селище “Албена” стана член на Международната асоциация на голф туроператорите IAGTO, съобщават от пресцентъра на черноморския курорт.

IAGTO реализира 85 % от пакетите за голф почивки по света. Освен 500 туроператора, в организацията членуват 1500 голф курорти, клубове, туристически бордове, хотели, медии и авиокомпании от близо 100 страни. Сред партньорите са 13 авиопревозвачи, сред които са японските авиолинии, португалски, турски, арабски, южноафрикански, южноамерикански и др. авиокомпании.

Представители на ваканционно селище “Албена” участваха на Световното изложение по голф туризъм през 2011 г., когато България бе обявена за „Неоткрита голф дестинация на света ” за 2012 г. Хотел “Фламинго Гранд” е посещаван от голф туроператори, генерални мениджъри и собственици на голф клубове и курорти и от президента на Международната асоциация на пишещите за голф туризъм Юси Яконкари.

Членството на хотел “Фламинго...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност