Красиви съвети от ангелите на Victoria’s secret

1
Добави коментар

Ангелите на Victoria’s secret са известни като едни от най-красивите и сексапилни жени на планетата. Топмоделите на световната марка за бельо изглеждат винаги безупречно. Ето и техните красиви съвети.

Алесандра Амбросио споделя, че нейното основно правило за красота е винаги да почиства грима си преди лягане. За целта тя се възползва от благотворния ефект на кокосовата вода, за която бразилският топмодел твърди, че хидратира и обогатява с минерали кожата и има приятен, сладникав вкус.

Подобно на Алесандра, Кандис Суанепул също твърди, че най-важна е грижата за лицето. Един от най-печелившите ангели на Victoria’s secret споделя, че мие лицето си по няколко пъти на ден, а не само преди сън. Целта е да се предотврати запушването на порите. Освен това Кандис глези кожата си с ексфолианти, благодарение на които я поддържа свежа и добре хидратирана.

Роузи Хънтингтън Уайтли пък съветва да не пестите от пари за козметика за лице, защото това може да ви изиграе лоша шега и да се наложи в последствие да плащате повече. Моделът твърди, че всяка жена трябва да обръща внимание и на прическата си, защото здравата коса играе голяма роля за цялостното излъчване. Роузи, която е известна с изкусителните си устни, препоръчва на дамите да използват червено червило винаги когато искат да привлекат вниманието на мъжете. На същото мнение са Кандис и Миранда.

Миранда Кер е повече привърженик на тезата, че красотата идва отвътре, затова според нея усмивката и чувството за хумор са сред най-секси „аксесоарите“. Топмоделът споделя, че внимава много и с какво се храни – според нея има продукти, които подчертават и подсилват красотата на една жена, и други, които й вредят.

Съветът, който Миранда дава, е да намазвате краищата на косата си със зехтин, да оставите „маската“ да престои една нощ и на сутринта да я измиете. Така ще се радвате на здрава и силна коса. Чаровният ангел споделя още, че перфектната епилация е друг красив ритуал, който я кара да се чувства по-самоуверена.

От друга страна, Лили Олридж залага на добрия сън. Според сексапилния модел на човек са му необходими между 7 и 8 часа сън, за да изглежда добре. Освен това Лили е на мнение, че правилният избор на парфюм може да има решаващо значение за излъчването на една дама.

Даутцен Круз обръща повече внимание на тена си, затова посещава редовно солариуми и залага на качествени бронзанти за тяло. Топмоделът съветва също, да не се страхувате от инструмента за извиване на мигли, а да се възползвате от услугите му, защото разликата „преди и след“ използването му е видима.

За Адриана Лима най-голям дразнител са пъпките, които изникват по лицето. Нейният съвет е в никакъв случай да не ги пипате, защото това ще им помогне да „завземат нови територии“. Когато Адриана попадне в подобна ситуация, тя внимателно намазва района около пъпката с масло от чаено дърво. Освен това топмоделът съветва да не използвате прекалено много продукти за грижа за лицето – достатъчни са един-два, но качествени.

И за финал се спираме на съвета на сладката Ерин Хедъртън, според която през летните месеци трябва да заложите на максимата „по-малкото е повече. Ангелът на Victoria’s secret твърди, че през лятото тенът е най-добрият ви аксесоар и не се нуждае от грим.
 

15.05.2013/ Христина Спасова