Кой се бори за най-големите гърди в света? | Teenproblem.net

1
Добави коментар

Тя е на 45 години и има шест деца. Но това, което я отличава от останалите жени, е огромният ѝ бюст.

 

Лейси Уайлд е претърпяла 12 операции за увеличаване на гърдите и в момента е считана за седмата жена в света с най-голяма гръдна обиколка.

 

Визията ѝ е леко плашеща и откъдето и да мине, зад гърба си получава коментари.

 

 

Много от тях са негативни, ала Лейси ги игнорира. Децата ѝ се срамуват от нейните гърди, а и самата дама признава, че тежат и има проблеми със съня заради тях, но не съжалява за промяната и дори ще се бори за титлата „най-голям бюст в света“.

 

Тези дни Лейси отново се превърна в атракция, като се разходи на плажа в Маями с изключително оскъдно горнище на бански. Пищният ѝ силиконов бюст трудно може да се побере в каквото и да е парче плат, а за да го придържа, Уайлд има специален сутиен.

 

Заради тежестта на гърдите си (близо 10 кг) Лейси постоянно има болки в гърба и кръста, но пак не би се отказала от силикона. Четири от децата ѝ – Тори (18 г.), Майкъл (16 г.), Брендън (11 г.) и Женевив (6 г.) казват, че се срамуват от присъствието на майка им в училище, което им докарва много подигравки.

 

Но Лейси е на друго мнение: „Започнах с всичко това, за да им дам един по-добър живот. Гърдите ми са моята чекова книжка. Гордея се със силикона си“.

 

„Ако имам гърди с размер МММ, ще попадна в петицата на жените с най-големи гърди в света. Така ще стана по-известна и ще се възползвам от възможностите, които ще дойдат, за да осигуря на децата си един по-добър живот“, обяснява Пола Симъндс (както е истинското име на Лейси).

 

Каква обаче е цената на този тип слава?

 

Лейси вече не може да спортува. Тя дори не може да вдига най-малката си дъщеря на ръце. Вечер Уайлд си ляга винаги на една страна, като слага възглавници под кръста и бюста си.

 

Преди да се превърне в силиконова блондинка, Лейси е била фина брюнетка. Тя е работила като сервитьорка и става майка за пръв път в късните си тийнейджърски години. Децата ѝ не са от един мъж, а и в момента Уайлд не е омъжена. Неотдавна едрогърдата дама се е разделила с последното си гадже Мани.

 

Въпреки неодобрителните коментари и погледи Лейси знае какво иска и е готова да се бори за него. Преди отново да легне под скалпела, популярната майка прави специална подготовка на кожата си. „Спрях да нося сутиен, за да може кожата ми да се разтегне“, издава Уайлд пред Daily Mail.

 

Лейси Уайлд може и да знае какво прави, но силиконовите операции нерядко взимат жертви. През януари 2011 г. на след деветдневна кома почина германката Каролин Бергер, по-известна с порнопсевдонима си Секси Кора. Дамата се бе подложила на шеста операция за поставяне на силиконови импланти с идеята да достигнат 800 кубика всяка.

 

Вижте коя е жената с най-големия бюст в света в Tialoto.bg