Козметична хирургия

18
Добави коментар
mimmss
mimmss

Вагиналната пластична хирургия се нарича лабиапластика. Това е хирургично увеличаване на женските полови структури. Тази процедура включва изменение големината или корекция на неравномерни вътрешни устни чрез рязане и скъсяване.

В миналото лабиопластиката беше доминантна при порно актьорите, голите водещи, голите модели, моделите на бански костюми и в частност жените, които са подтикнати от необходимостта по медицински причини, като например инфекция или болка. Лекарите констатират, че жените от всяка сфера на живот,и възраст от 15 до 75 се възползват от козметичната вагинална хирургия.

Вагиналната козметична хирургия понижава болката и дискомфорта, породени от големи или дебели мъжки полови органи. Много жени също сами желаят да подобрят външния вид на асиметричните си полови органи.

Друг вид вагинална пластична хирургия е вагинопластиката. Тази процедура включва реконструкция на влагалището и „затягане“ на вагиналните мускули. Типични причини за нуждаата от вагинопластиката са стареене и раждане на дете. Някои генетични фактори може да доведат и до разкъсване на мускулите на вагината или да се разпуснат. Тъй като влагалището се разтегля това може да предизвика и чувството за загуба на усещане по време на полов акт.