Emporio Armani – мъжко бельо,слипове,боксерки и мъжки плувки

1
Добави коментар
queerwear
queerwear

Emporio Armani

Емпорио Армани е част от голямото семейство на италианския моден дизайнер Джорджо Армани. Марката е създадена още през далечната 1975 г. и е единствената, която намира място под прожекторите на „Седмицата на Модата” в Милано. Самият Джорджо Армани казва, че е създал марката, за да даде на клиентите си различна перспектива чрез собствената си гледна точка на дизайн, изработка и удобство.
През 1982 г. Армани стартира световна кампания на Емпорио Армани мъжко бельо и колекции бански костюми за мъже. Колекциите са вдъхновени от младостта и са насочени към младите, финансово независими мъже, грижещи се за себе си и своето тяло.
За максимален комфорт, Емпорио Армани бельо за мъже представя гама от меки и модерни материи, като памук, микрофибър и ликра. Изключително качествени и естествени материи, които не предизвикват дразнения върху кожата и осигуряват дълг живот на бельото. Дизайнът гарантира лекота при носене, тъй като е съобразен с мъжката анатомия.
Емпорио Армани мъжко бельо предлага богати колекции, които включват: тениски, потници, слипове, боксерки, мъжко бельо с дълги крачоли тип клин, къси спортни панталонки, мъжки бански и плувки. Продуктите са разпределни в няколко колекции съобразени според препочитанията. Любителите на изкллючително финото бельо, може да се възползват от колецията Cotton, която предлага най-меките памучни материи и прилепва изключително добре към задните Ви части. За да впечатлите половинката си или просто искате да изкрещите пред света, че сте облечени в Армани, колеция Eagle е чудесен избор. Дизайнерите не са забравили и по-слабите момчета, подходяща за тях е колецията SlimFit, както говори името й само по себе си. Кройките са без странични шевове и плътно прилепват към мъжкото тяло. Торбичката CONTURE оставя достатъчно място на вашето момче, за да се чувства удобно и свободно.
Отличителна черта на всички модели Емпорио Армани бельо е втъканото лого на марката в широкия ластик, което изобразява орел. Той е символ на върховното качество и високия стандарт, който иска да наложи марката.
За да представи по най- добрия начин своите продукти, Емпорио Армани залага всяка година на световни имена от шоубизнеса и спорта. Досега в кампаниите за мъжко бельо сме виждали футболните икони Кристиано Роналдо, Дейвид Бекъм и тенесиста Рафаел Надал. Изключение прави тазгодишното лице на кампанията – чешкият топмодел Томас Сколудик.
Мъжкото бельо и бански на Емпорио Армани са се превърнали в емблема за стил, сексапил и удобство. Армани е етикетът за висок клас и лукс. Няма гаранция, че ще изглеждате като Кристиано Роналдо или Дейвид Бекъм, но определено може да бъдете по- уверени в себе си. Емпорио Армани Ви предлага винаги най- стилните и иновативни модели мъжко бельо, за да сте сред най-добре облечените мъже.
http://queerwear.net/product/221/mazhki-bokserki-emporio-armani-v-tri-tsvyata.html

Продукти

Можете да харесате  нашата страница във Фейсбук от тук:Queer Wear

Така ще можете да бъдете сигурни,че няма да изпуснете нашите сезонни намаления и оферти,както и комерсиализирането на нови продукти и производители в нашия магазин.